Over Mij

Alinde Middel icon 512x512

Vanuit mijn praktijk in Amsterdam begeleid ik dagelijks professionals bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke effectiviteit op de werkvloer. Ik werk graag met op maat gemaakte coachingprogramma’s en met wat er in het moment gebeurt in een sessie.

Sinds 1996 werk ik met hoogopgeleide professionals aan hun talentontwikkeling. Eerst in HR-posities, binnen verschillende internationale bedrijven – waaronder firma’s als Kearney, Arthur D. Little en Deloitte. De laatste jaren vanuit mijn praktijk in de Dapperbuurt of in mijn praktijk-aan-huis in Bloemendaal. Ik werk ook geregeld samen met een coaching- of trainingsbureau.

Ik ben opgeleid als organisatiepsycholoog (MSc. Leiden), erkend lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en gecertificeerd business coach bij MMS Worldwide Institute en Opleidingsinstituut Phoenix (systemisch werk, NLP, Transactionele Analyse). Bij dit laatste instituut heb ik de driejarige opleiding Professionele Communicatie gedaan, de Trainersopleiding en de Master-coachopleiding Ambacht van het Hart.

Ik ben geboren in 1968 in Drenthe, ik heb een partner die ondernemer is, drie (bijna) volwassen kinderen, een huis vlak bij de zee en duinen… Ik laat me inspireren door alle vormen van kunst, met een voorliefde voor toneel, film en literatuur. Ik hou van lange tafels vol kleurrijk eten, verzameld servies en brandende kaarsen. Tafels die betekenis krijgen door de vrienden die aanschuiven met hun persoonlijke verhalen.

Ik ontmoet je graag!