Leiderschap,
Carrièrevraagstukken,
Stress & veerkracht

Samen de puzzel leggen,

Alinde Middel icon 512x512

…hoe je licht laat schijnen op jouw kwaliteiten, hoe je jezelf en anderen in beweging krijgt. Met méér energie dan voorheen. Zo worden nieuwe carrières en nieuwe leiders geboren. Dat is wat mij motiveert als coach.’

Leiderschap

Alinde Middel icon 512x512

Het leiden van anderen begint bij jezelf. Bij jouw verhaal. Het hoeft niet perfect. Juist de cracks in jouw glazuur leiden je naar meer glans. Naar meer vertrouwen, meer stevigheid en meer richting–voor jou en voor je team.

Sparren met iemand ‘van buitenaf‘ kan je ruimte geven om vrijuit te reflecteren op wat je doet, op besluiten die je neemt en op hoe je met je mensen en bazen omgaat.

Carrièrevraagstukken

Alinde Middel icon 512x512

Om te weten waar je naar toe wilt, heb je te weten waar je vandaan komt. Of, in de woorden van de filosoof Kierkegaard, het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen…

In vrijwel elke carrière komt er een moment dat jouw baan en jij niet meer zo goed bij elkaar passen. Soms kies je dat moment zelf, soms kiezen de omstandigheden voor jou. Aan de hand van diepgravende vragen gaan we op zoek naar jouw essentie en maken we een nieuw en zeer persoonlijk Professioneel Verhaal. Stevige basis om met vertrouwen een nieuwe richting te kunnen inslaan.

Stress & veerkracht

Alinde Middel icon 512x512
Je houdt van hard werken. En als het even tegenzit, dan zet je je tanden erin. Meestal in de vorm van ‘een tandje bijschakelen’ en ‘een paar uurtjes extra’. Zo hou je vele borden in de lucht. Dat heeft je veel opgeleverd – en anderen zien daarin een kwaliteit. En dan wordt het ineens teveel. De energie die altijd in ruime mate beschikbaar was, is op.

In situaties van stress en burn-out leren we onszelf kennen. Worden we gedwongen onszelf te leren kennen: wanneer is iets mijn kwaliteit en wanneer sla ik erin door?

Ik leer je balans aan te brengen en jouw triggers in kaart te brengen. Op verzoek werk ik daarbij samen met een bedrijfsarts.